دستور پخت غذای سنتی کله جوش

دستور پخت غذای سنتی کله جوش

خواص

  • گرم و خشک
  • ملیّن
  • خون ساز
  • تقویت عمومی گوارش

مواد لازم

  • گردو : 15 عدد
  • زعفران آب شده : به میزان لازم
  • آب : نه پیمانه
  • روغن کنجد : به میزان لازم
  • پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
  • آرد سبوس دار : دو قاشق غذاخوری
  • پودر نعناع خشک : دو قاشق غذاخوری
  • کشک محلی : سه پیمانه
  • نمک، زردچوبه، فلفل : به میزان لازم

دستور پخت

  1. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زرد چوبه تفت می دهیم.
  2. گردوها را کوبیده و با پیاز کمی تفت می دهیم،
  3. سپس پودر نعناع خشک را اضافه کرده و کی تفت می دهیم.
  4. در نهایت آرد را افزوده و مدتی حرارت می دهیم.
  5. 9 پیمانه آب گرم را به مواد قبلی اضافه می کنیم
  6. بعد از مدتی کشک،نمک،زعفران آب شده و فلفل را نیز افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود.

منبع

۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)