دستور پخت سوپ لپه

دستور پخت سوپ لپه

خواص

  • معتدل
  • ملیّن
  • مقوی عمومی
  • مفید برای کبد
  • ضد چربی و ضد کلسترول خون

مواد لازم

  • لپه : یک دوم پیمانه
  • بلغور جو : یک پیمانه
  • هویج : یک عدد متوسط
  • گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
  • ساقه کرفس خرد شده : دو پیمانه
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
  • روغن کنجد : به میزان لازم

دستور پخت

  1. لپه و بلغور جو را از قبل خیس می کنیم.
  2. لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم.
  3. بلغور جو را همراه آب و کمی زردچوبه و نمک می پزیم، مدتی که از پخت آن گذشت رنده شده و کرفس نگینی شده را به همراه لپه به آن اضافه کرده و حرارت می دهیم.
  4. گوجه را با کمی آب، فلفل و زنجبیل در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و مدتی آن را جدا می پزیم.
  5. سپس به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

منبع

۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)