دستور پخت سوپ لپه
خواص
- معتدل
- ملیّن
- مقوی عمومی
- مفید برای کبد
- ضد چربی و ضد کلسترول خون
مواد لازم
- لپه : یک دوم پیمانه
- بلغور جو : یک پیمانه
- هویج : یک عدد متوسط
- گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
- ساقه کرفس خرد شده : دو پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
- روغن کنجد : به میزان لازم
دستور پخت
- لپه و بلغور جو را از قبل خیس می کنیم.
- لپه را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم.
- بلغور جو را همراه آب و کمی زردچوبه و نمک می پزیم، مدتی که از پخت آن گذشت رنده شده و کرفس نگینی شده را به همراه لپه به آن اضافه کرده و حرارت می دهیم.
- گوجه را با کمی آب، فلفل و زنجبیل در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و مدتی آن را جدا می پزیم.
- سپس به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی