دستور پخت آش ترخون

دستور پخت آش ترخون

معرفی و خواص

  • غذایی مناسب برای تندرستان، در فصل زمستان می‌ باشد.
  • اگر معده ضعیفی دارید و از علایمی چون نفخ و ترش کردن و… رنج می‌ برید، در خوردن این غذا جانب احتیاط را نگاه دارید یا میزان حبوبات را کم کنید.

مواد لازم

  • بلغور گندم یک پیمانه
  • برنج نیم پیمانه
  • نخود، لوبیا سفید، عدس و ماش: هر کدام یک پیمانه سرخالی
  • ترخون و تره ۵۰۰ گرم
  • ماست ۲ پیمانه
  • پیاز ۳ عدد
  • زردچوبه و تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری یا کمی بیشتر
  • نمک بدون ید
  • فلفل و روغن زیتون به میزان لازم

دستور پخت

  1. نخست حبوبات و بلغور را خیس می‌کنیم و چند بار آب حبوبات را عوض می‌کنیم.
  2. بلغور گندم را می‌پزیم.
  3. نخود و لوبیا سفید را هم جدا می‌پزیم و به بلغور گندم می‌افزاییم و باز می‌گذاریم تا بیشتر بپزد.
  4. سپس برنج را می‌افزاییم و بعد عدس و ماش را هم اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم خوب بپزد.
  5. وقتی مخلوط مواد خوب پخت، ترخون و تره خردشده را می‌افزاییم و بعد مخلوط پیازداغ، تخم گشنیز و زردچوبه را به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آش جا بیفتد.
  6. در پایان ماست را اضافه می‌کنیم و بعد در ظرف می‌کشیم و به صورت دلخواه تزیین می‌کنیم.
ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)