آش چغاله بادام

آش چغاله بادام

خواص

  • ملیّن
  • مفید برای تقویت عمومی
  • ضد چربی و کلسترول خون
  • ضد نفخ
  • خون ساز
  • تقویت بینایی و امور جنسی

مواد لازم

  • برنج نیم کوب: یک و یک دوم پیمانه
  • روغن کنجد: به میزان لازم
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  • بلغور گندم: یک پیمانه
  • عدس: یک دوم پیمانه
  • پودر نعناع خشک: به میزان لازم
  • لوبیا سفید: یک دوم پیمانه
  • چغاله بادام: چهار پیمانه
  • تره، شوید: دو پیمانه

دستور پخت

  1. حبوبات را از قبل خیس می کنیم.
  2. لوبیا را به همراه آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم.
  3. برنج، عدس و بلغور گندم را همراه سبزی، کمی زردچوبه، نمک، فلفل و زنجبیل می پزیم.
  4. پس از این که مواد خوب پخته شد، لوبیا را به آن اضافه می کنیم.
  5. چغاله بادام را می پزیم تا آب آن تمام شود.
  6. سپس آن را کمی می کوبیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم.
  7. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم.
  8. پس از مدتی نعناع خشک را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
  9. پیاز را به آش اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

منبع

۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)