دستور پخت آش خیار چنبر

دستور پخت آش خیار چنبر

این غذا برای افراد با غلبه خشکی به دلیل داشتن رطوبت خیار چنبر مفید است. موجب افزایش منی و لطیف شدن اخلاط می‌ شود.

مواد لازم

  • نخود یک پیمانه
  • خیار چنبر یک کیلو
  • پیاز یک عدد
  • بلغور یک پیمانه
  • سیر دو حبه
  • کشک
  • نعناع داغ
  • سیرداغ
  • پیاز داغ
  • نمک، فلفل، زردچوبه، زیره و گلپر به مقدار لازم

دستور پخت

  1. نخود را از قبل خیس کرده و می‌پزیم.
  2. پیاز و ادویه ها را کمی تفت داده به مواد اضافه کرده و بلغور را هم اضافه می‌کنیم.
  3. دو ساعت آخر پخت هم خیار ها را خرد و کمی تفت می‌دهیم و به مواد اضافه می‌کنیم.
  4. نیم ساعت آخر هم کشک را اضافه می‌کنیم تا یک قُل بخورد.
  5. پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ را به دلخواه در پایان کار به غذا اضافه می‌کنیم.
ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)