دستور پخت آش ریحان

دستور پخت آش ریحان

خواص

  • ملیّن
  • ضد چربی و کلسترول خون
  • تقویت کبد و بینایی
  • تقویت قلب
  • ضد دیابت
  • آرام بخش
  • تقویت عمومی بدن

مواد لازم

  • هویج : یک عدد متوسط
  • روغن کنجد : به میزان لازم
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم
  • پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
  • سبزی آش خرد شده : دو پیمانه
  • برگ ریحان : یک پیمانه
  • کدو : یک عدد
  • فلفل سبز : یک عدد کوچک
  • کرفس و لوبیا سبز به مقدار لازم

دستور پخت

  1. کرفس و لوبیا سبز را 1 سانتی، فلفل سبز، کدو و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم.
  2. کرفس و لوبیا سبز را مدتی با مقدار بسیار کمی آب، آب پز کرده یا آن را بخارپز می کنیم.
  3. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس هویج را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. بعد از مدتی کدو را اضافه می کنیم.
  4. پس از آن کرفس، لوبیا سبز، فلفل سبز، برگ ریحان، سبزی آش و نمک، فلفل، زنجبیل و ادویه کاری را به کل مواد اضافه کرده و با مقداری آب می پزیم.
  5. تمر هندی را در مقدار آب جوش ریخته و هم می زنیم تا از هم جدا شود آن را صاف کرده و عصاره اش را به آش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

منبع

۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)