دستور پخت سوپ تره فرنگی با قارچ

دستور پخت سوپ تره فرنگی با قارچ

خواص

  • سرد و تر
  • مفید برای مزاج های گرم و خشک
  • ملیّن
  • ضد چربی و کلسترول خون
  • مفید برای کبد
  • تصفیه خون
  • تقویت جنسی
  • ضد عفونی کننده دستگاه گوارش

مواد لازم

  • هویج : یک عدد متوسط
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
  • روغن کنجد : به میزان لازم
  • جعفری خرد شده : یک پیمانه
  • لیمو ترش تازه، آب نارنج یا آبغوره : در صورت تمایل
  • بلغور جو یا جو پرک : یک پیمانه
  • قارچ : هشت عدد
  • تره فرنگی یا پیازچه خرد شده : دو پیمانه

دستور پخت

  1. بلغور جو یا جو پرک را از قبل خیس می کنیم.
  2. قارچ ها را به صورت دو الی سه سانتی خرد می کنیم.
  3. هویج را رنده می کنیم.
  4. بلغور جو را همراه آب و کمی زردچوبه و نمک می پزیم.
  5. مدتی که از پخت آن گذشت، هویج و جعفری را افزوده و کمی می پزیم.
  6. تره فرنگی یا پیازچه را کمی تفت می دهیم،
  7. سپس قارچ را به آن اضافه کرده و چند دقیقه حرارت داده و به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
  8. در صورت تمایل و نیاز می توانیم از چاشنی آبغوره و یا آب لیموترش تازه استفاده کنیم.

منبع

۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)