طرز تهیه آش بلغور

طرز تهیه آش بلغور

خواص

  • مزاج گرم و تر
  • خون ساز
  • ملیّن
  • مقوی بدن

مواد لازم (برای 4 نفر)

  • بلغور جو : یک پیمانه
  • روغن کنجد : به میزان لازم
  • بلغور گندم : یک دوم پیمانه
  • تره، جعفری، گشنیز خردشده : شش پیمانه
  • گردو : دو پیمانه
  • پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره : به میزان لازم
  • عدس یا باقالا : یک دوم پیمانه
  • جوانه ماش : یک پیمانه

دستور پخت

  1. حبوبات، بلغور گندم و جو را از قبل خیس می کنیم.
  2. عدس و ماش را به همراه سبزی و با افزودن مقداری نمک و فلفل و زنجبیل، می پزیم.
  3. بلغور جو و گندم را نیز با آب و کمی زردچوبه می پزیم.
  4. سپس آن را به مواد قبلی اضافه می کنیم.
  5. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم.
  6. پس از آن گردوی چرخ شده و پودر زیره را به آن اضافه می کنیم.
  7. در آخر پیاز را به مواد اضافه می کنیم و سپس اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

منبع

۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)