دستور پخت آش شعله قلمکار

دستور پخت آش شعله قلمکار

خواص

  •  معتدل به سمت گرم
  • ملیّن
  • تقویت عمومی بدن

مواد لازم

  • برنج نیم کوب : یک پیمانه
  • روغن کنجد : به میزان لازم
  • پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
  • سبزیجات خشک معطر : به میزان لازم
  • عدس یا باقالا : یک دوم پیمانه
  • سبزی آش : 500 گرم
  • جوانه ماش : یک دوم پیمانه
  • نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودر زیره : به میزان لازم

دستور پخت

  1. حبوبات را از قبل خیس می کنیم.
  2. سبزی را به 3 تکه بزرگ خرد می کنیم.
  3. نخود را به همراه آب و کمی زردچوبه با حرارت ملایم می پزیم تا کاملاً پخته شود و آب آن تمام شود.
  4. عدس، ماش، برنج و سبزی را همزمان با هم به همراه مقداری نمک، فلفل، زنجبیل و کمی زردچوبه می پزیم تا آب غذا تمام شود.
  5. پس از آن عدس، ماش و سبزی را خوب می کوبیم.
  6. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت داده، پودر زیره را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت داده، پس از مدتی سبزیجات خشک معطر را به آن اضافه کرده و مجدداً کمی تفت می دهیم.
  7. پیاز و نخود را به مواد کوبیده شده اضافه می کنیم.
  8. مدت کمی غذا را حرارت می دهیم تا آماده شود.

منبع

۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)