دستور پخت آش شعله قلمکار
خواص
- معتدل به سمت گرم
- ملیّن
- تقویت عمومی بدن
مواد لازم
- برنج نیم کوب : یک پیمانه
- روغن کنجد : به میزان لازم
- پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
- سبزیجات خشک معطر : به میزان لازم
- عدس یا باقالا : یک دوم پیمانه
- سبزی آش : 500 گرم
- جوانه ماش : یک دوم پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودر زیره : به میزان لازم
دستور پخت
- حبوبات را از قبل خیس می کنیم.
- سبزی را به 3 تکه بزرگ خرد می کنیم.
- نخود را به همراه آب و کمی زردچوبه با حرارت ملایم می پزیم تا کاملاً پخته شود و آب آن تمام شود.
- عدس، ماش، برنج و سبزی را همزمان با هم به همراه مقداری نمک، فلفل، زنجبیل و کمی زردچوبه می پزیم تا آب غذا تمام شود.
- پس از آن عدس، ماش و سبزی را خوب می کوبیم.
- پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت داده، پودر زیره را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت داده، پس از مدتی سبزیجات خشک معطر را به آن اضافه کرده و مجدداً کمی تفت می دهیم.
- پیاز و نخود را به مواد کوبیده شده اضافه می کنیم.
- مدت کمی غذا را حرارت می دهیم تا آماده شود.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی