دستور پخت آش زرشک

دستور پخت آش زرشک

خواص

  • معتدل به سمت سرد
  • ضد چربی و کلسترول خون
  • ضد دیابت
  • پاک سازی دستگاه گوارش
  • مفید برای خون و کبد

مواد لازم برای 4 نفر

  • برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه
  • آب زرشک : سه قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
  • روغن کنجد : به میزان لازم
  • بلغور گندم : یک پیمانه
  • پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
  • لوبیا سفید : یک پیمانه
  • آبغوره : به میزان لازم
  • سبزی آش خرد شده : پنج پیمانه

دستور پخت

  1. حبوبات را از قبل خیس می کنیم.
  2. لوبیا سفید را همراه آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم.
  3. بلغور گندم، برنج، عدس و سبزی آش را به همراه کمی نمک، فلفل و زنجبیل پخته و به لوبیا اضافه می کنیم.
  4. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم.
  5. زرشک را کمی قبل از پخت کامل آش به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
  6. می توان موقع صرف غذا از آبغوره استفاده کرد.

منبع

۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)