دستور پخت سوپ شلغم
06 | 1 | 1403
لاویگل

دستور پخت سوپ شلغم

خواص

این سوپ برای سرماخوردگی مفید بوده و بهتر است قدری فلفل سیاه (نباید زیاد باشد) به آن افزوده شود.

مواد لازم

  • شلغم: ۵۰۰ گرم
  • جو پوست کنده: ۱پیمانه
  • جعفری و اسفناج پاک شده: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد
  • پونه کوهی: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری
  • هویج: ۲ عدد
  • نمک و زردچوبه: به میزان لازم
  • لیمو ترش تازه: به میزان لازم

دستور پخت

ابتدا جو را پاک کرده و به همراه چند لیوان آب روی حرارت می گذاریم تا بجوشد، سپس پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه می کنیم، پس از چند جوش خوردن سبزی ها، پونه کوهی و شلغم هایی که به صورت درشت رنده شده به همراه نمک و زردچوبه و روغن زیتون به سوپ بیفزایید.

منبع

  • تغذیه در طب اسلامی ایرانی
بازخوردها
    ارسال نظر
    • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    • - لطفا فارسی بنویسید.
    • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
    (بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)