دستور پخت آش مخصوص سرماخوردگی

دستور پخت آش مخصوص سرماخوردگی

خواص آش سرما خوردگی

این غذا بسیار پر انرژی و زود هضم بوده و برای بیماری های تب دار عفونی بسیار مفید است و نرم کننده و دفع کننده مخاط سیستم تنفسی است.

مواد لازم آش سرما خوردگی

  • هویج زردک
  • پیاز
  • کدوی حلوایی بدون پوست
  • شلغم
  • به
  • سیب درختی
  • برنج
  • سبزی آش
  • گیاه خشک پرسیاوشان
  • زوفا
  • بنفشه
  • نمک
  • آبلیمو

دستور پخت آش سرما خوردگی

مقداری مساوی از هویج زردک، پیاز، کدوی حلوایی بدون پوست، شلغم، به و سیب درختی و مقدار کمی برنج و سبزی آش آماده کرده و به همراه آب در حرارت ملایم شروع به طبخ نمایید.

پس از مدتی مقداری گیاه خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه به آش فوق افزوده و صبر کنید تا جا بیفتد

قبل از مصرف، مقدار کمی نمک و آبلیمو به آن اضافه نمایید.

توصیه برای آش سرما خوردگی

  • بجای پیاز می توانید از پیازچه به همراه چند حبه سیر نیز استفاده نمایید.
  • در مواقعی که تب وجود ندارد می توان یک عدد ماهیچه گوسفند نیز به آش اضافه کرد.
  • گیاه های خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه را از عطاری ها می توانید تهیه نمایید.

در کنار این دستور پخت کاربردی، می توانید از دستور پخت آش ساده طبی نیز در هنگام بیماری استفاده کنید:

مواد لازم آش ساده طبی

  • گوشت های لطیف نظیر بلدرچین یا سینه مرغ محلی
  • سبزیجات نظیر جعفری، شوید، اسفناج و کمی گشنیز و شنبلیله
  • روغن زیتون، روغن بادام شیرین یا روغن کنجد
  • برنج
  • ماش
  • نمک

دستور پخت آش ساده طبی

گوشت، سبزیجات، برنج و کمی ماش پوست گرفته را با هم پخته و در انتهای پخت روغن و مقدار نمک بیافزایید.

توصیه برای آش ساده طبی

در صورت احساس حرارت یا خشکی زیاد در بدن کدوی خورشتی یا آلوی بخارا و درصورت احساس سرما یا وجود نفخ مقداری زیره نیز اضافه می شود.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)