طرز تهیه سوپ بروکلی با قارچ

طرز تهیه سوپ بروکلی با قارچ
مزاج سرد و تر تعداد نفر 4
مفید برای سوپ بروکلی با قارچ مفید برای مزاج های گرم و خشک، ضد سرطان، مفید برای دیابت، تقویت گوارش مفید است.
مواد لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره : به میزان لازم
بلغور جو یا جو پرک : یک پیمانه
قارچ : هشت عدد
کلم بروکلی گل گل شده : دو پیمانه
گوجه فرنگی یک اندازه : چهار عدد
روش تهیه برای تهیه سوپ بروکلی با قارچ ، بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس به همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم. قارچ را به برش های دو الی سه سانتی خرد می کنیم. گوجه فرنگی را با کمی آب در مخلوط کن می ریزیم تا نرم شود و همراه نمک، فلفل، زنجبیل و چودر زیره مدتی می پزیم. پس از این که گوجه آماده شد، آن را همراه کلم بروکلی و قارچ به بلغور جو اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)