طرز تهیه سوپ بروکلی با قارچ
مزاج | سرد و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | سوپ بروکلی با قارچ مفید برای مزاج های گرم و خشک، ضد سرطان، مفید برای دیابت، تقویت گوارش مفید است. | ||
مواد لازم |
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره : به میزان لازم
بلغور جو یا جو پرک : یک پیمانه قارچ : هشت عدد کلم بروکلی گل گل شده : دو پیمانه گوجه فرنگی یک اندازه : چهار عدد |
||
روش تهیه | برای تهیه سوپ بروکلی با قارچ ، بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس به همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم. قارچ را به برش های دو الی سه سانتی خرد می کنیم. گوجه فرنگی را با کمی آب در مخلوط کن می ریزیم تا نرم شود و همراه نمک، فلفل، زنجبیل و چودر زیره مدتی می پزیم. پس از این که گوجه آماده شد، آن را همراه کلم بروکلی و قارچ به بلغور جو اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |