طرز تهیه سوپ شوربا

طرز تهیه سوپ شوربا
مزاج معتدل تعداد نفر 4
مفید برای سوپ شوربا معتدل به سمت سرد، ملیّن، ضد چاقی، تقویت بینایی، کبد و دستگاه گوارش، خون ساز است.
مواد لازم
برنج نیم کوب : دو پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
روغن کنجد : به میزان لازم
کدو تنبل یا کدو خورشتی : دو پیمانه
روش تهیه برای تهیه سوپ شوربا ابتدا برنج را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک، فلفل و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت برنج گذشت گشنیز، شوید و زنجبیل را به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم. در هنگام پخت مقداری کنجد به سوپ افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود تا آماده شود. مدت پخت شوربا طولانی است، بنابراین در طول این مدت مرتب غذا را هم می زنیم تا ته نگیرد.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)