طرز تهیه سوپ آلو

طرز تهیه سوپ آلو
مزاج معتدل تعداد نفر 4
مفید برای سوپ آلو معتدل به سمت سردی، خون ساز، ملیّن، مفید برای کبد و بینایی، ضد چربی و کلسترول و قند خون است.
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک پیمانه
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
آلو بخارا : 12 عدد
روش تهیه برای تهیه سوپ آلو باید عدس و برنج را از قبل خیس می کنیم. عدس را با آب و کمی نمک می پزیم. برنج را نیز با آب و مقداری نمک و زردچوبه مدتی پخته و به عدس اضافه می کنیم. آلو بخارا را شسته و به مواد قبلی افزوده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه فلفل و زنجبیل مدتی می پزیم و آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)