طرز تهیه سوپ آلو
06 | 1 | 1403
لاویگل

طرز تهیه سوپ آلو

مزاج معتدل تعداد نفر 4
مفید برای سوپ آلو معتدل به سمت سردی، خون ساز، ملیّن، مفید برای کبد و بینایی، ضد چربی و کلسترول و قند خون است.
مواد لازم
برنج نیم کوب : یک پیمانه
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
آلو بخارا : 12 عدد
روش تهیه برای تهیه سوپ آلو باید عدس و برنج را از قبل خیس می کنیم. عدس را با آب و کمی نمک می پزیم. برنج را نیز با آب و مقداری نمک و زردچوبه مدتی پخته و به عدس اضافه می کنیم. آلو بخارا را شسته و به مواد قبلی افزوده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه فلفل و زنجبیل مدتی می پزیم و آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
بازخوردها
    ارسال نظر
    • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    • - لطفا فارسی بنویسید.
    • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
    (بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)