طرز تهیه سوپ آلو
مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | سوپ آلو معتدل به سمت سردی، خون ساز، ملیّن، مفید برای کبد و بینایی، ضد چربی و کلسترول و قند خون است. | ||
مواد لازم |
برنج نیم کوب : یک پیمانه
گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم آلو بخارا : 12 عدد |
||
روش تهیه | برای تهیه سوپ آلو باید عدس و برنج را از قبل خیس می کنیم. عدس را با آب و کمی نمک می پزیم. برنج را نیز با آب و مقداری نمک و زردچوبه مدتی پخته و به عدس اضافه می کنیم. آلو بخارا را شسته و به مواد قبلی افزوده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه فلفل و زنجبیل مدتی می پزیم و آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |