طرز تهیه سوپ گندم
6 فروردین 1403

طرز تهیه سوپ گندم

 سوپ گندم طب سنتی

یکی از غذاهای پر خواص و البته آُان در تهیه، سوپ گندم است که دارای خواص بیشماری در طب سنتی می‌باشد. سوپ گندم ممکن است در تنوعات مختلفی پخته و آماده شود. اما ما در این مقاله از طبایع قصد داریم در خصوص سوپ گندم خیراندیش صحبت کنیم. این نمونه سوپ از دکتر خیراندیش ممکن است کمی با سوپ‌های قبلی شما متفاوت باشد از این‌رو در ادامه در خصوص طرز تهیه سوپ گندم دکتر خیراندیش نکاتی را بیان خواهیم کرد. همراه ما باشید.

مزاج گرم و خشک تعداد نفر 4
مفید برای سوپ گندم برای معتدل ، ملیّن ،مقوی عمومی ، ضد چربی خون ، مفید برای کبد و روده ها ، تقویت بینایی مفید است همچنین این سوپ در طب سنتی دارای خواص بیشمار دیگری می‌باشد.
مواد لازم
بلغور جو : یک دوم پیمانه
هویج : یک عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم
آلو بخارا : هشت عدد
گندم پوست کنده یا بلغور گندم : یک پیمانه
سبزی سوپ خرد شده : سه پیمانه
روش تهیه برای تهیه سوپ گندم طب سنتی باید گندم پوست کنده یا بلغور گندم و جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت هویج رنده شده را همراه سبزی سوپ، آلو بخارا، فلفل و زنجبیل به بلغور افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. توجه داشته باشید که مدت زمان پخت این سوپ به قدری است که تمام مواد استفاده شده در آن پخته و یا به عبارتی نرم شوند.
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
    پیشنهاد ما
    سوهان رژیمی سمنو

    سوهان رژیمی سمنو

    3.33
    155,000 تومان
    پودر گوجه

    پودر گوجه

    4.2
    35,000 تومان
    پودر فلفل سفید

    پودر فلفل سفید

    4.2
    55,000 تومان
    پودر موز

    پودر موز

    4.2
    45,000 تومان
    پودر هویج

    پودر هویج

    4.2
    35,000 تومان
    پودر پرتقال

    پودر پرتقال

    4.2
    45,000 تومان
    پودر به

    پودر به

    4.2
    45,000 تومان
    پودر توت فرنگی

    پودر توت فرنگی

    4.2
    45,000 تومان
    عرق نعناء ممتاز

    عرق نعناء ممتاز

    4
    110,000 تومان
    مطالب مرتبط