طرز تهیه آش جوی مخلوط
مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | آش جوی مخلوط ملیّن، ضدچربی خون، مفید برای کبد است. | ||
مواد لازم |
بلغور جو : یک پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم گردو : دو پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ بلغور گندم : دو قاشق غذاخوری لوبیا سفید، لوبیا چیتی، لوبیا چشم بلبلی : یک پیمانه عدس یا باقالا : یک دوم پیمانه جوانه ماش : یک دوم پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری، پودرزیره : به میزان لازم |
||
روش تهیه | برای تهیه آش جوی مخلوط ابتدا حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیاها را به همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن ها گذشت عدس، ماش و بلغور جو و گندم را به همراه آب و کمی نمک، فلفل، زنجبیل و زردچوبه به لوبیا اضافه کرده وکاملاً می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه، ادویه و پودرزیره تفت می دهیم. در آخر گردوی کوبیده شده را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. پیاز را به آش اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. |