طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی
مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مواد لازم |
روغن : چهار قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی : یک عدد بزرگ پیاز خرد شده : یک عدد متوسط سیب زمینی : یک عدد بزرگ رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری تخم مرغ : دو عدد زردچوبه : یک قاشق مرباخوری نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم |
||
روش تهیه | برای تهیه اشکنه گوجه فرنگی ابتدا روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دادن را 2 دقیقه دیگر ادامه دهید. زردچوبه، گوجه فرنگی و سیب زمینی را اضافه کرده و پس از یک دقیقه مقداری آب جوش به آن اضافه کرده که تا روی مواد را بگیرد و با در بسته و شعله ملایم 20 دقیقه آن را بپزید. هنگامی که سیب زمینی پخت، تخم مرغ ها را در یک کاسه شکسته و مخلوط کنید، سپس به آرامی آن را به اشکنه اضافه کرده و آن را هم بزنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و با نان سرو کنید. |