طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی
06 | 1 | 1403
لاویگل

طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی

مزاج معتدل تعداد نفر 4
مواد لازم
روغن : چهار قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی : یک عدد بزرگ
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط
سیب زمینی : یک عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ : دو عدد
زردچوبه : یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم
روش تهیه برای تهیه اشکنه گوجه فرنگی ابتدا روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دادن را 2 دقیقه دیگر ادامه دهید. زردچوبه، گوجه فرنگی و سیب زمینی را اضافه کرده و پس از یک دقیقه مقداری آب جوش به آن اضافه کرده که تا روی مواد را بگیرد و با در بسته و شعله ملایم 20 دقیقه آن را بپزید. هنگامی که سیب زمینی پخت، تخم مرغ ها را در یک کاسه شکسته و مخلوط کنید، سپس به آرامی آن را به اشکنه اضافه کرده و آن را هم بزنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و با نان سرو کنید.
بازخوردها
    ارسال نظر
    • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    • - لطفا فارسی بنویسید.
    • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
    (بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)