طرز تهیه آش برنج

طرز تهیه آش برنج

مواد لازم برای ۴ نفر:

  1. برنج ………………………….. ۱ پیمانه
  2. گشنیز خرد شده ………………. ۲۰۰ گرم
  3. عدس …………………………. یک چهارم پیمانه
  4. آب قلم ………………………… ۲ لیوان
  5. نمک …………………………. به میزان لازم
  6. ماست برای سرو با غذا ……… مقداری

طرز تهیه:

برای تهیه آش برنج ابتدا برنج را حدود یک تا دو ساعت زودتر خیس می‌کنیم (بدون نمک). قلم را هم با کمی نمک جداگانه می‌پزیم تا خوب پخته شود. بعد از اینکه قلم خوب پخته شد، آب آن را روی برنج ریخته و می‌گذاریم چند جوش بزند. پس از آن عدس، گشنیز خرد شده و مقداری نمک اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد. وقتی خوب لعاب دار شد، برای سرو آماده است. سپس آن را در ظرف مورد نظر کشیده و هرکس بسته به ذائقهٔ خود می‌تواند به آن، ماست یا آبغوره اضافه کند تا این آش، بیش از پیش باب طبع شود.

این آش در فصل سرما برای سرماخوردگی بسیار مفید است.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)