برای تهیه آش قوروت قیله ابتدا برنج و بلغور را با هم خیس میکنیم. لوبیا چشم بلبلی راه هم جدا خیس میکنیم. گوجه و بادمجون رو نگینی خرد کرده.. بادمجون رو نمک زده و گذاشته تا تلخیش برود. پیاز ریز شده رو توی روغن تفت داده تا سبک شوئد. زرچوبه زده … بعد بادمجون نگینی رو اضافه کرده هم زده تا یکم تفت بخوره. لوبیا سبز خرد شده هم همینطور و گوجه خرد شده را بعد از اضافه کردن هر کدوم یه تفت کوچولو داده… لوبیا چشم بلبلی، برنج و بلغور خیس خورده رو هم اضافه میکنیم. عصاره گوشت یا آب قلم صاف شده را اضافه کرده و با حرارت متوسط گذاشته مواد بپزه. بلغور و برنج آب زیاد می کشه… پس آب جوش دم دستتون باشه.. چیزی حدود ۳ لیتر آب برای مواد بالا نیازه. تو این فاصله سبزیها رو خرد کرده.. می بینین که نسبت ریحان دو برابر جعفری و تره هست. حبوبات که پختن سبزی خرد شده رو توش ریخته. نیم ساعت بعد کشک و فلفل سبز تند رو میریزیم. یه جوش ملایم که زد سیر له شده رو میریزیم توش و میچشیم و کم و کسری رو میزون میکنیم و یه قل زد خاموش میکنیم.
نکات:
اگه از گوشت استفاده می کنین همون اول با پیاز تفت بدین و ادامه ماجرا
ریحون خشک هم می تونه جایگزین ریحون تازه باشه
جعفری و گشنیز هم می تونه با هم یا به جای هم استفاده بشه