طرز تهیه آش گوجه‌فرنگی

طرز تهیه آش گوجه‌فرنگی

مواد لازم:

  1. سبزی (جعفری، نعنا، تره) ۵۰۰ گرم
  2. برنج ۱۵۰ گرم
  3. لپه ۱۵۰ گرم
  4. گوجه‌فرنگی ۷۰۰ گرم
  5. پیاز ۲ عدد
  6. رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  7. نعناع داغ برای تزئین
  8. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه آش گوجه فرنگی ابتدا پیاز را پوست می‌گیریم و می‌شوییم. سپس به صورت نگینی خرد می‌کنیم. در قابلمهٔ مناسب مقداری روغن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد، پیازهای خردشده را در آن می‌ریزیم و کمی سرخ می‌کنیم تا طلائی رنگ شود. سپس زردچوبه و فلفل را به آن می‌افزاییم، مخلوط می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته‌شود. سپس رب‌گوجه را اضافه می‌کنیم و باز کمی تفت می‌دهیم. ۲. لپه و برنج را پاک‌کرده و می‌شوئیم. روی پیازها ۲ لیتر آب می‌ریزیم و لپه و برنج را به آن اضافه می‌کنیم. حرارت را ملایم می‌کنیم تا مواد کاملاً بپزند. ۳. سبزی‌ها را شسته و خرد می‌کنیم. گوجه‌فرنگی را هم شسته و خرد می‌کنیم و پس از اینکه مواد داخل آش پخت، سبزی خردشده و گوجه‌ها را در آن می‌ریزیم. حرارت را ملایم می‌کنیم تا آش جا بیفتد و لعاب بی‌اندازد. در این زمان نمک آش را بنا به ذائقه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. وقتی آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر می‌کشیم و روی آن را با نعنا داغ تزئین می‌کنیم و با آب لیمو تازه و یا آبغوره سرو می‌کنیم.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)