طرز تهیه سوغان سو
5 فروردین 1403

طرز تهیه سوغان سو

مواد لازم:

  1. پیاز متوسط ۱ عدد
  2. روغن مایع ۱ استکان
  3. رشته ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم
  4. تخم مرغ ۲ عدد
  5. آب ۱ لیتر

طرز تهیه:

برای تهیه سوغان سو ابتدا پیاز خرد شده رو در روغن سرخ می‌کنیم و آب رو بهش اضافه می‌کنیم وقتی آب جوش اومد رشته‌ها رو بهش اضافه می‌کنیم بعد از ۵ دقیقه تخم مرغ‌ها رو داخل آبی که در حال جوش هست طوری می‌شکنیم که سفیده از زرده جدا نشه. ۵ دقیقه دیگه طول میکشه تا غذا آماده بشه. این غذا رو مانند آبگوشت اول آبشو با نان میخورن بعد رشته و تخم مرغشو جداگانه میکشن میخورن.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
    پیشنهاد ما
    سوهان رژیمی سمنو

    سوهان رژیمی سمنو

    3.33
    155,000 تومان
    پودر گوجه

    پودر گوجه

    4.2
    35,000 تومان
    پودر فلفل سفید

    پودر فلفل سفید

    4.2
    55,000 تومان
    پودر موز

    پودر موز

    4.2
    45,000 تومان
    پودر هویج

    پودر هویج

    4.2
    35,000 تومان
    پودر پرتقال

    پودر پرتقال

    4.2
    45,000 تومان
    پودر به

    پودر به

    4.2
    45,000 تومان
    پودر توت فرنگی

    پودر توت فرنگی

    4.2
    45,000 تومان
    عرق نعناء ممتاز

    عرق نعناء ممتاز

    4
    110,000 تومان
    مطالب مرتبط