طرز تهیه آش بلغور ارومیه

طرز تهیه آش بلغور ارومیه

مواد لازم:

  1. سیب‌زمینی متوسط: یک عدد متوسط
  2. فلفل‌دلمه‌ای کوچک: یک عدد
  3. گوجه‌فرنگی: یک عدد
  4. بلغور: یک پیمانه
  5. لوبیا قرمز پخته: یک پیمانه
  6. پیاز: یک عدد
  7. رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  8. نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری
  9. نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  10. لیمو ترش تازه: به مقدار لازم

طرز پخت:

برای تهیه آش بلغور ارومیه ابتدا بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید. سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. پیاز را خلال کرده و سرخ کنید. نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کرده و باز هم تفت دهید. بلغور را با کمی آب به بقیهٔ مواد اضافه کنید. یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل را هم بریزید و بگذارید با در بسته و حرارت ملایم سیب‌زمینی نرم شود. اگر آبش کم بود آب جوش بریزید. مواظب باشید ته نگیرد. سپس سیب زمینی که پخته شد لوبیا قرمز پخته شده را هم اضافه کنید. مواد که پخته شد نعنا خشک را هم بریزید و هم بزنید. موقع سرو، آب لیمو ترش تازه به آش می‌زنید.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)