طرز تهیه آش پرشگه

طرز تهیه آش پرشگه

مواد لازم:

آرد

ماش

برنج

پیاز

ادویه

طرز تهیه:

برای تهیه آش پرشگه در ابتدا خمیر سفتی را شامل آرد و آب تهیه و جلوی آفتاب قرار می‌دهند. سپس آنرا با حرکات انگشت ورز می‌دهند و پرز، پرز می‌کنند. سپس داخل ماش پخته و مقداری برنج ریخته تا پخته شود. سپس پیاز داغ و ادویه جات، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده میل می‌کنند. این غذا معمولاً در فصل سرما مصرف می‌شود.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)