طرز تهیه آش پرشگه
5 فروردین 1403

طرز تهیه آش پرشگه

مواد لازم:

آرد

ماش

برنج

پیاز

ادویه

طرز تهیه:

برای تهیه آش پرشگه در ابتدا خمیر سفتی را شامل آرد و آب تهیه و جلوی آفتاب قرار می‌دهند. سپس آنرا با حرکات انگشت ورز می‌دهند و پرز، پرز می‌کنند. سپس داخل ماش پخته و مقداری برنج ریخته تا پخته شود. سپس پیاز داغ و ادویه جات، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده میل می‌کنند. این غذا معمولاً در فصل سرما مصرف می‌شود.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
    پیشنهاد ما
    سوهان رژیمی سمنو

    سوهان رژیمی سمنو

    3.33
    155,000 تومان
    پودر گوجه

    پودر گوجه

    4.2
    35,000 تومان
    پودر فلفل سفید

    پودر فلفل سفید

    4.2
    55,000 تومان
    پودر موز

    پودر موز

    4.2
    45,000 تومان
    پودر هویج

    پودر هویج

    4.2
    35,000 تومان
    پودر پرتقال

    پودر پرتقال

    4.2
    45,000 تومان
    پودر به

    پودر به

    4.2
    45,000 تومان
    پودر توت فرنگی

    پودر توت فرنگی

    4.2
    45,000 تومان
    عرق نعناء ممتاز

    عرق نعناء ممتاز

    4
    110,000 تومان
    مطالب مرتبط