طرز تهیه اشکنه اسفناج
مواد لازم:
- تخم مرغ ۴ عدد
- سیب زمینی متوسط که به اندازههای یک بند انگشت خرد شده ۲ عدد
- پیاز سرخ کرده ۲ قاشق
- آرد یک قاشق
- اسفناج ریز شده یک لیوان
- آب سماق مقداری؛ این سماق مخصوص پخت وپز بوده با پودر سماق فرق میکند.
- نمک +فلفل+زردچوبه
- آب ۵ استکان
طرز تهیه:
برای تهیه اشکنه اسفناج در ابتدا پیاز داغ که درست شد آردو اسفناج و فلفل و زردچوبه را ریخته و بعد از چند ثانیه آب را اضافه کنید. جوش که آمد سیب زمینی را بریزید تا نیم پز شود. ۲ تا ازتخم مرغها را زده با نمک بریزید و بعد از ۳-۲ جوش باقی تخم مرغها رادرسته و به آرامی در ظرف بیاندازید تا بپزند. در آخر آب سماق را اضافه میکنیم.نکته: ۱) این غذا را مثل آبگوشت ترید میکنند. ۲) این سماق مخصوص پخت وپز بوده با پودر سماق فرق میکند. کوفته سماق را هم با این سماق درست میکنند.
سبد خرید شما خالی است