طرز تهیه اشکنه سیب زمینی

طرز تهیه اشکنه سیب زمینی

مواد لازم:

  • ۴ عدد تخم مرغ
  • یک کیلو سیب زمینی
  • یک عدد پیاز متوسط
  • ۲۰۰ گرم سبزی تازه شنبلیله یا ۲۰ گرم سبزی خشک شنبلیله
  • یک قاشق غذاخوری آرد گندم
  • روغن مایع ۳۰ گرم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه نرم شده به مقدار لازم
  • آب یک لیتر
  • قورمه یا گوشت تفت داده شده

طرز تهیه:

برای تهیه اشکنه سیب زمینی در ابتدا پیاز راپوست کنده و خرد می‌کنیم. سیب زمینی‌ها را پوست کنده و از وسط نصف می‌کنیم و در آب سرد قرار می‌دهیم. چنانچه سبزی شنبلیله تازه بودآن را پاک می‌کنیم و پس از شستشو خرد می‌کنیم. روغن را در یک قابلمه می‌ریزیم و قابلمه را روی اجاق قرار می‌دهیم. سپس پیاز خرد شده را در روغن تفت می‌دهیم تا پیازها کاملاً نرم شوند و سپس شنبلیله خوردشده را در پیازداغ قرار می‌دهیم و زردچوبه را به سبزی اضافه می‌کنیم و مدت ۵ دقیقه آن را تفت می‌دهیم و سپس آب را اضافه می‌کنیم. چنانچه سبزی خشک شنبلیله مصرف می‌نمائید بعداز ریختن آب در پیازداغ شنبلیله خشک را اضافه نمائید. بعد از ۵ دقیقه جوشیدن سیب زمینی را در قابلمه قرار می‌دهیم بعداز اینکه سیب زمینی‌ها نسبتاً پخته شد آرد را با کمی آب سرد مخلوط می‌کنیم و پس از بهم زدن آرد با آب آن را از صافی رد می‌کنیم ودر قابلمه اشکنه می‌ریزم و با ملایمت به هم می‌زنیم و پس از چند دقیقه جوشیدن تخم مرغ‌ها را دانه‌دانه می‌شکنیم و داخل اشکنه می‌کنیم و بعداز دو دقیقه جوشیدن غذا آماده سرو است و می‌توانید در کاسه ریخته و برای هر نفر یک عدد تخم مرغ و مقداری سیب زمینی و یک یا دو ملاقه از سوپ آن در کاسه قرار می‌دهید و با نان تازه سرو می‌کنید.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)