طرز تهیه توگی سرداغی

طرز تهیه توگی سرداغی

مواد لازم :

  1. پیازداغ ۳ قاشق چای خوری
  2. زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
  3. نمک و فلفل به میزان لازم
  4. گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  5. آب ۵۰۰ میلی لیتر
  6. ارزن خوراکی بدون پوست ۳۰۰ گرم
  7. عدس پخته ۱۰۰ گرم
  8. کشک ۲۵۰ میلی لیتر
  9. سیر داغ ۳ قاشق سوپ خوری
  10. نعنا داغ ۱ قاشق سوپ خوری
  11. زعفران حل کرده در آب ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

برای تهیه توگی سرداغی در ابتدا پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابه‌ای بریزید، گوشت را به آن بیفزایید و تابه را روی اجاق بگذارید. آنگاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید. اکنون ۵۰۰ میلی لیتر آب به مواد بیفزایید و صبر کنید تا بجوشد. حالا ارزن خوراکی را اضافه کنید و ۲۰ دقیقهٔ دیگر بجوشانید تا بپزد. سپس عدس پخته را بیفزایید و مخلوط کنید. بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کشک را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید. سپس اجاق را خاموش کنید، در قابلمه را ببندید و ۱۰ دقیقه صبر کنید. اینک غذا را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با سیرداغ، نعناع داغ، پیاز داغ، زعفران و کشک تزئین نمایید و میل کنید.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)