طرز تهیه شله مشهدی
5 فروردین 1403

طرز تهیه شله مشهدی

مواد لازم:

  1. گوشت گوساله (مغز ران) نیم کیلو
  2. نخود ۲ پیمانه
  3. لوبیا رشتی ۱ پیمانه
  4. لوبیاچیتی ۱ پیمانه
  5. لوبیا سفید ۱ پیمانه
  6. ماش ۱ پیمانه
  7. عدس ۱ پیمانه
  8. بلغور گندم ۳ پیمانه
  9. برنج نیمه ۱٫۵ پیمانه
  10. پیاز نیم کیلو
  11. نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
  12. ریشه جوز هندی آسیاب شده ۷۰ گرم
  13. زنجبیل و دارچین ۱ قاشق غذاخوری
  14. فلفل سیاه ۱ قاشق چای‌خوری
  15. هل ساییده کمی

طرز تهیه:

برای تهیه شله مشهدی در ابتدا گوشت را با کمی پیاز و نمک آب‌پز می‌کنیم، وقتی آماده شد آن‌ها را رشته‌رشته می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. حبوبات را هم قبلاً می‌پزیم و کنار می‌گذاریم. بلغور گندم را در آب جوشیده می‌ریزیم و حرارت می‌دهیم که شعله آن کم باشد و فقط ریز بجوشد و مرتب هم می‌زنیم. وقتی آماده شد برنج را اضافه می‌کنیم، وقتی برنج هم لعاب داد، سپس حبوبات آماده شده را به آن اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم وقتی حبوبات کاملاً له شد، گوشت‌های رشته شده را می‌ریزیم بعد از مدتی ادویه را با آب گرم مخلوط کرده و به آن اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا غذا کاملاً جا بیفتد. بعد آن را با خورش قیمه سرو می‌کنیم.

تذکر:

در ابتدا قابلمه را زیاد آب کنید تا بعداً آبی به آن اضافه نکنید و اگر لازم داشت، آب جوش اضافه کنیم. در انتها باید مخلوط غلیظی داشته باشیم و غذا آماده است.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
    پیشنهاد ما
    سوهان رژیمی سمنو

    سوهان رژیمی سمنو

    3.33
    155,000 تومان
    پودر گوجه

    پودر گوجه

    4.2
    35,000 تومان
    پودر فلفل سفید

    پودر فلفل سفید

    4.2
    55,000 تومان
    پودر موز

    پودر موز

    4.2
    45,000 تومان
    پودر هویج

    پودر هویج

    4.2
    35,000 تومان
    پودر پرتقال

    پودر پرتقال

    4.2
    45,000 تومان
    پودر به

    پودر به

    4.2
    45,000 تومان
    پودر توت فرنگی

    پودر توت فرنگی

    4.2
    45,000 تومان
    عرق نعناء ممتاز

    عرق نعناء ممتاز

    4
    110,000 تومان
    مطالب مرتبط