طرز تهیه شله مشهدی
مواد لازم:
- گوشت گوساله (مغز ران) نیم کیلو
- نخود ۲ پیمانه
- لوبیا رشتی ۱ پیمانه
- لوبیاچیتی ۱ پیمانه
- لوبیا سفید ۱ پیمانه
- ماش ۱ پیمانه
- عدس ۱ پیمانه
- بلغور گندم ۳ پیمانه
- برنج نیمه ۱٫۵ پیمانه
- پیاز نیم کیلو
- نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
- ریشه جوز هندی آسیاب شده ۷۰ گرم
- زنجبیل و دارچین ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
- هل ساییده کمی
طرز تهیه:
برای تهیه شله مشهدی در ابتدا گوشت را با کمی پیاز و نمک آبپز میکنیم، وقتی آماده شد آنها را رشتهرشته میکنیم و کنار میگذاریم. حبوبات را هم قبلاً میپزیم و کنار میگذاریم. بلغور گندم را در آب جوشیده میریزیم و حرارت میدهیم که شعله آن کم باشد و فقط ریز بجوشد و مرتب هم میزنیم. وقتی آماده شد برنج را اضافه میکنیم، وقتی برنج هم لعاب داد، سپس حبوبات آماده شده را به آن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم وقتی حبوبات کاملاً له شد، گوشتهای رشته شده را میریزیم بعد از مدتی ادویه را با آب گرم مخلوط کرده و به آن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا غذا کاملاً جا بیفتد. بعد آن را با خورش قیمه سرو میکنیم.
تذکر:
در ابتدا قابلمه را زیاد آب کنید تا بعداً آبی به آن اضافه نکنید و اگر لازم داشت، آب جوش اضافه کنیم. در انتها باید مخلوط غلیظی داشته باشیم و غذا آماده است.