طرز تهیه شله مشهدی

طرز تهیه شله مشهدی

مواد لازم:

  1. گوشت گوساله (مغز ران) نیم کیلو
  2. نخود ۲ پیمانه
  3. لوبیا رشتی ۱ پیمانه
  4. لوبیاچیتی ۱ پیمانه
  5. لوبیا سفید ۱ پیمانه
  6. ماش ۱ پیمانه
  7. عدس ۱ پیمانه
  8. بلغور گندم ۳ پیمانه
  9. برنج نیمه ۱٫۵ پیمانه
  10. پیاز نیم کیلو
  11. نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
  12. ریشه جوز هندی آسیاب شده ۷۰ گرم
  13. زنجبیل و دارچین ۱ قاشق غذاخوری
  14. فلفل سیاه ۱ قاشق چای‌خوری
  15. هل ساییده کمی

طرز تهیه:

برای تهیه شله مشهدی در ابتدا گوشت را با کمی پیاز و نمک آب‌پز می‌کنیم، وقتی آماده شد آن‌ها را رشته‌رشته می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. حبوبات را هم قبلاً می‌پزیم و کنار می‌گذاریم. بلغور گندم را در آب جوشیده می‌ریزیم و حرارت می‌دهیم که شعله آن کم باشد و فقط ریز بجوشد و مرتب هم می‌زنیم. وقتی آماده شد برنج را اضافه می‌کنیم، وقتی برنج هم لعاب داد، سپس حبوبات آماده شده را به آن اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم وقتی حبوبات کاملاً له شد، گوشت‌های رشته شده را می‌ریزیم بعد از مدتی ادویه را با آب گرم مخلوط کرده و به آن اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا غذا کاملاً جا بیفتد. بعد آن را با خورش قیمه سرو می‌کنیم.

تذکر:

در ابتدا قابلمه را زیاد آب کنید تا بعداً آبی به آن اضافه نکنید و اگر لازم داشت، آب جوش اضافه کنیم. در انتها باید مخلوط غلیظی داشته باشیم و غذا آماده است.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)