طرز تهیه قاتقلی آش بجنورد

طرز تهیه قاتقلی آش بجنورد

مواد لازم:

  1. برنج نیم دانه: ۱ پیمانه
  2. ماست: ۱کیلو
  3. اسفناج: ۲۵۰گرم
  4. نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه آش قاتقلی برنج رابا ۴ پیمانه آب و ۱ قاشق غذاخوری نمک روی اجاق می‌گذاریم تا حالت نیم پز پیدا کند. در این حالت اسفناج خرد شده را اضافه می‌کنیم. پس از جا افتادن اجاق را خاموش کرده می‌گذاریم غذا کمی خنک شود. سپس ماست را به آرامی و کم کم اضافه می‌کنیم تا بپزد. این غذا با ماهی شور در تابستان و با ماهی تازه سرخ شده در زمستان سرو می‌شود.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)