طرز تهیه آش ماسووا

طرز تهیه آش ماسووا

مواد لازم :

  1. بلغور گندم      ۱۰۰ گرم
  2. برنج نیم دانه      ۱۰۰ گرم
  3. اسفناج    ۱۰۰ گرم
  4. پیاز     ۲ عدد
  5. نخود پخته     ۱۵۰ گرم
  6. کشک     یک پیمانه سرخالی
  7. نمک و فلفل     به اندازه لازم
  8. جعفری تازه     برای تزیین
  9. پونه خشک     برای تزیین

طرز تهیه:

برای تهیه آش ماسووا در ابتدا بلغور و برنج را می‌گذاریم کاملاً بپزد. سپس نخود پخته، اسفناج را بعد از شستن به صورت درشت خرد کنید. پیاز را هم خرد کنید و کناری بگذارید. قابلمه‌ای آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس اول پیاز را در روغن تفت دهید. بعد از این که پیاز تغییر رنگ پیدا کرد، اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید. برنج و بلغور را همراه با مقداری آب جوشیده  اضافه کنید. بعد از پخت مواد، کشک را اضافه کرده، نمک و فلفل را هم اندازه می‌کنیم و می‌گذاریم آش ۵ دقیقه با شعله کم جا بیفتد. سپس آن را کشیده، پونه خشک بپاشید و با جعفری تزیین کنید.

نکته برای پخت آش ماسووا:

برای این که این آش با سرعت بیشتری آماده شود، از نخود کنسرو شده، استفاده کنید.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)