طرز تهیه آش ماسووا
5 فروردین 1403

طرز تهیه آش ماسووا

مواد لازم :

  1. بلغور گندم      ۱۰۰ گرم
  2. برنج نیم دانه      ۱۰۰ گرم
  3. اسفناج    ۱۰۰ گرم
  4. پیاز     ۲ عدد
  5. نخود پخته     ۱۵۰ گرم
  6. کشک     یک پیمانه سرخالی
  7. نمک و فلفل     به اندازه لازم
  8. جعفری تازه     برای تزیین
  9. پونه خشک     برای تزیین

طرز تهیه:

برای تهیه آش ماسووا در ابتدا بلغور و برنج را می‌گذاریم کاملاً بپزد. سپس نخود پخته، اسفناج را بعد از شستن به صورت درشت خرد کنید. پیاز را هم خرد کنید و کناری بگذارید. قابلمه‌ای آماده کنید و کمی روغن در آن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس اول پیاز را در روغن تفت دهید. بعد از این که پیاز تغییر رنگ پیدا کرد، اسفناج را اضافه کنید و تفت دهید. برنج و بلغور را همراه با مقداری آب جوشیده  اضافه کنید. بعد از پخت مواد، کشک را اضافه کرده، نمک و فلفل را هم اندازه می‌کنیم و می‌گذاریم آش ۵ دقیقه با شعله کم جا بیفتد. سپس آن را کشیده، پونه خشک بپاشید و با جعفری تزیین کنید.

نکته برای پخت آش ماسووا:

برای این که این آش با سرعت بیشتری آماده شود، از نخود کنسرو شده، استفاده کنید.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
    پیشنهاد ما
    سوهان رژیمی سمنو

    سوهان رژیمی سمنو

    3.33
    155,000 تومان
    پودر گوجه

    پودر گوجه

    4.2
    35,000 تومان
    پودر فلفل سفید

    پودر فلفل سفید

    4.2
    55,000 تومان
    پودر موز

    پودر موز

    4.2
    45,000 تومان
    پودر هویج

    پودر هویج

    4.2
    35,000 تومان
    پودر پرتقال

    پودر پرتقال

    4.2
    45,000 تومان
    پودر به

    پودر به

    4.2
    45,000 تومان
    پودر توت فرنگی

    پودر توت فرنگی

    4.2
    45,000 تومان
    عرق نعناء ممتاز

    عرق نعناء ممتاز

    4
    110,000 تومان
    مطالب مرتبط