طرز تهیه قلیه تخم مرغ

طرز تهیه قلیه تخم مرغ

مواد لازم:

  1. تخم مرغ – ۵ عدد
  2. سبزی (گشنیز و شوید) – نیم کیلوگرم
  3. آرد گندم – یک پیمانه
  4. پیاز و سیر – به میزان لازم
  5. تمبرهندی – یک قاشق غذاخوری
  6. نمک و زردچوبه – به میزان دلخواه
  7. گرد لیمو – به میزان دلخواه
  8. روغن – به مقدار لازم
  9. آب – به مقدار لازم
  10. رب گوجه فرنگی (یا گوجه فرنگی که نگینی خرد شده باشد) – به میزان دلخواه

طرز تهیه:

برای تهیه قلیه تخم مرغ در ابتدا درون ماهیتابه پیاز و سپس سیر را در مقداری روغن تفت دهید. سبزی‌های معطر و خرد شده را پس از مدت اندکی اضافه کنید و همراه با پیاز و سیر تفت دهید. تخم مرغ‌ها را بشکنید و هم بزنید و به همراه رب گوجه فرنگی یا قطعات ریز گوجه به مواد اضافه کنید. تمبر هندی را در مقدار کمی آب حل کنید و آرام به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید. دقت کنید تمبری که با آب همراه شده هنگام ریختن درون ماهیتابه به سر و رویتان نپاشد. آرد را نیز همچون تمبر هندی در کمی آب حل کرده، درون ماهیتابه بریزید. در انت‌ها نمک، گرد لیمو و زردچوبه را بیفزایید و بگذارید مواد جا بیفتد.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)