طرز تهیه آش انار

طرز تهیه آش انار

مواد لازم:

  1. برنج ۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
  2. سبزی آش (تره-جعفری-گشنیز-نعنا) ۱ کیلو
  3. لپه ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
  4. پیاز سرخ کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
  5. گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  6. انار ۲ کیلو (یا رب انار ۲/۱ پیمانه)
  7. گلپر یک تا دو قاشق سوپخوری
  8. روغن ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
  9. نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه:

برای تهیه آش انار در ابتدا لپه و پیاز سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب را در ظرفی می‌ریزیم روی آتش ملایم می‌گذاریم کمی نمک و فلفل می‌ریزیم تا لپه کمی بپزد، بعد برنج را بدقت می‌شوییم و داخل لپه می‌ریزیم می‌گذاریم برنج کاملاً بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم، ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نماییم، بعد کوفته‌ها را داخل آش می‌ریزیم سبزی را نیز تمیز می‌نماییم و می‌شوییم و خرد می‌کنیم، به مایه آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیفتد و باید برنج آش کاملاً بپزد و لعاب بیندازد. آب انار را می‌گیریم و داخل آش می‌ریزیم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه می‌کنیم و آش را در ظرف می‌ریزیم و کمی نعنا داغ روی آن می‌دهیم (با ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعنا خشک نرم، نعنا داغ درست می‌کنیم.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)