طرز تهیه آش انار
مواد لازم:
- برنج ۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
- سبزی آش (تره-جعفری-گشنیز-نعنا) ۱ کیلو
- لپه ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- پیاز سرخ کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
- گوشت چرخ کرده نیم کیلو
- انار ۲ کیلو (یا رب انار ۲/۱ پیمانه)
- گلپر یک تا دو قاشق سوپخوری
- روغن ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
برای تهیه آش انار در ابتدا لپه و پیاز سرخ کرده و ۴ تا ۵ لیوان آب را در ظرفی میریزیم روی آتش ملایم میگذاریم کمی نمک و فلفل میریزیم تا لپه کمی بپزد، بعد برنج را بدقت میشوییم و داخل لپه میریزیم میگذاریم برنج کاملاً بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم، ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نماییم، بعد کوفتهها را داخل آش میریزیم سبزی را نیز تمیز مینماییم و میشوییم و خرد میکنیم، به مایه آش اضافه میکنیم و میگذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیفتد و باید برنج آش کاملاً بپزد و لعاب بیندازد. آب انار را میگیریم و داخل آش میریزیم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه میکنیم و آش را در ظرف میریزیم و کمی نعنا داغ روی آن میدهیم (با ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعنا خشک نرم، نعنا داغ درست میکنیم.