طرز تهیه آش قنبید
5 فروردین 1403

طرز تهیه آش قنبید

مواد لازم:

  1. پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
  2. گوشت گوسفند ۴۵۰ گرم
  3. کلم قمری ۵۰۰ گرم
  4. برنج ۱٫۵ فنجان
  5. روغن ۰٫۵ فنجان
  6. آب گوشت ۰٫۵ فنجان
  7. زردچوبه قدری
  8. فلفل قدری
  9. نمک قدری

طرز تهیه:

برای تهیه آش قنبید در طب سنتی در ابتدا پیاز سرخ شده باشد، گوشت قلمه گوسفندی باشد، کلم قمری باشد، آب مرغ یا گوشت باشد. کلم‌ها را پوست کنده و بصورت مربعهای متوسط برش می‌زنیم و آن را کمی سرخ می‌کنیم، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم، پیاز سرخ شده را اضافه کرده و یک بار بهم می‌زنیم، سپس قلمه‌ها و برنج، آب مرغ یا گوشت را به مواد بالا اضافه کرده و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد، چند دقیقه یکبار یهم می‌زنیم تا ته نگیرد پس از پخته شدن و جا افتادن آش می‌توان با سرکه و سیر یا ترشی مصرف کرد.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
    پیشنهاد ما
    سوهان رژیمی سمنو

    سوهان رژیمی سمنو

    3.33
    155,000 تومان
    پودر گوجه

    پودر گوجه

    4.2
    35,000 تومان
    پودر فلفل سفید

    پودر فلفل سفید

    4.2
    55,000 تومان
    پودر موز

    پودر موز

    4.2
    45,000 تومان
    پودر هویج

    پودر هویج

    4.2
    35,000 تومان
    پودر پرتقال

    پودر پرتقال

    4.2
    45,000 تومان
    پودر به

    پودر به

    4.2
    45,000 تومان
    پودر توت فرنگی

    پودر توت فرنگی

    4.2
    45,000 تومان
    عرق نعناء ممتاز

    عرق نعناء ممتاز

    4
    110,000 تومان
    مطالب مرتبط