طرز تهیه آش عدس بلغور

طرز تهیه آش عدس بلغور

مواد لازم:

  1. عدس ۲۰۰ گرم
  2. بلغور گندم ۲۰۰ گرم
  3. پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
  4. سیب زمینی ۱ عدد
  5. نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  6. نعنا داغ برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برای تهیه آش عدس و بلغور در ابتدا عدس و بلغور را با ۲ لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
  • سپس زردچوبه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و فلفل و پیاز داغ را به آن اضافه کرده، به صورت داغ در آش در حال جوش بریزید.
  • بعد از چند جوش مقداری نمک اضافه کنید.
  • سپس سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و در آش بریزید تا پخته شود.
  • بعد از آن که آش پخته و لعاب دار شد، آن را در ظرف کشیده روی آن نعنا داغ بریزید و با لیموترش تازه سرو کنید.
ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)