طرز تهیه آش عدس بلغور
5 فروردین 1403

طرز تهیه آش عدس بلغور

مواد لازم:

  1. عدس ۲۰۰ گرم
  2. بلغور گندم ۲۰۰ گرم
  3. پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
  4. سیب زمینی ۱ عدد
  5. نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  6. نعنا داغ برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برای تهیه آش عدس و بلغور در ابتدا عدس و بلغور را با ۲ لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
  • سپس زردچوبه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و فلفل و پیاز داغ را به آن اضافه کرده، به صورت داغ در آش در حال جوش بریزید.
  • بعد از چند جوش مقداری نمک اضافه کنید.
  • سپس سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و در آش بریزید تا پخته شود.
  • بعد از آن که آش پخته و لعاب دار شد، آن را در ظرف کشیده روی آن نعنا داغ بریزید و با لیموترش تازه سرو کنید.
ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
    پیشنهاد ما
    سوهان رژیمی سمنو

    سوهان رژیمی سمنو

    3.33
    155,000 تومان
    پودر گوجه

    پودر گوجه

    4.2
    35,000 تومان
    پودر فلفل سفید

    پودر فلفل سفید

    4.2
    55,000 تومان
    پودر موز

    پودر موز

    4.2
    45,000 تومان
    پودر هویج

    پودر هویج

    4.2
    35,000 تومان
    پودر پرتقال

    پودر پرتقال

    4.2
    45,000 تومان
    پودر به

    پودر به

    4.2
    45,000 تومان
    پودر توت فرنگی

    پودر توت فرنگی

    4.2
    45,000 تومان
    عرق نعناء ممتاز

    عرق نعناء ممتاز

    4
    110,000 تومان
    مطالب مرتبط