طرز تهیه آش سه نگه سیر
5 فروردین 1403

طرز تهیه آش سه نگه سیر

مواد لازم:

  1. گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان: ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
  2. برنج: نصف پیمانه
  3. عدس: ۱ پیمانه
  4. کشک پاستوریزه: ۵ قاشق غذا خوری (کشک رقیق‌تر ۳ لیوان)
  5. زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم
  6. سینه مرغ برای کوفته ریزه پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن: به مقدار لازم
  7. نعناع داغ: برای تزئین

طرز تهیه:

برای تهیه آش سه نگه سیر در ابتدا گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می‌پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه می‌کنند و کشک سائیده شده درون آن می‌ریزند و بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین می‌کنند کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده می‌کنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنید، در چنین آش‌هایی که کشک مصرف می‌شود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود. در این آش من بعد از پختن گوشت، استخوانها را جدا کردم و گوشت را تکه‌تکه کرده و در آش ریختم.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
    پیشنهاد ما
    سوهان رژیمی سمنو

    سوهان رژیمی سمنو

    3.33
    155,000 تومان
    پودر گوجه

    پودر گوجه

    4.2
    35,000 تومان
    پودر فلفل سفید

    پودر فلفل سفید

    4.2
    55,000 تومان
    پودر موز

    پودر موز

    4.2
    45,000 تومان
    پودر هویج

    پودر هویج

    4.2
    35,000 تومان
    پودر پرتقال

    پودر پرتقال

    4.2
    45,000 تومان
    پودر به

    پودر به

    4.2
    45,000 تومان
    پودر توت فرنگی

    پودر توت فرنگی

    4.2
    45,000 تومان
    عرق نعناء ممتاز

    عرق نعناء ممتاز

    4
    110,000 تومان
    مطالب مرتبط