نکته:وزن یک پیمانه (۲۰۰ میلی لیتری) پر از جو تقریباً ۱۸۰ گرم است.
- جو پوست گرفته ۱۰۰ گرم یا تقریباً نصف پیمانه
- آب گوشت ۶-۵ پیمانه
- هویج (رنده شده) ۱ عدد یا سه قاشق سوپخوری
- سس سفید غلیظ ۲ پیمانه
- خامه ۱۰۰ گرم
- فلفل قدری
- نمک قدری
- جعفری خرد شده برای تزیین روی سوپ
طرز تهیه:
برای تهیه سوپ جو با سس سفید در ابتدا بهتر است جو را بعد از شستن یکی دو ساعت خیس کنیم تا زودتر بپزد بعد جو را با آب گوشت میگذاریم بپزد و کاملاً لعاب بیندازد. هویج رنده شده را اضافه میکنیم بعد از چند جوش، سس سفید را داخل سوپ میریزیم و میگذاریم سوپ آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود. سوپ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی آن میدهیم ممکن است کمی جعفری خرد کرده نیز روی سوپ بپاشیم.