طرز تهیه سوپ جو قرمز

طرز تهیه سوپ جو قرمز

مواد لازم :

  1. آب مرغ هفت پیمانه
  2. جو پرک سه چهارم پیمانه
  3. هویج دو عدد متوسط
  4. پیاز یک عدد متوسط
  5. آرد دو قاشق غذا خوری سر پر
  6. آب یک پیمانه
  7. جعفری خشک یک قاشق غذا خوری سرپر
  8. رب گوجه یک ونیم قاشق غذا خوری
  9. آبلیمو دو قاشق غذا خوری
  10. ادویه کاری نصف قاشق چایخوری
  11. نمک وفلفل سیاه به میزان لازم

مواد لازم برای آب مرغ:

  1. اسکلت مرغ :دو عدد
  2. هویج: نصف یک عدد
  3. پیاز کوچک:یک عدد
  4. سیر :دو حبه
  5. برگ بو:دو عدد
  6. نمک وزعفران :به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه سوپ جو قرمز در ابتدا اسکلت مرغ و هویج و زعفران و سیر وپیاز ونمک و برگ بو را با حدود دو و نیم لیتر آب می‌گذاریم تا بپزه و سپس آنرا صاف می‌کنیم. آب مرغ را هم می توانیم در فریزر نگهداری کنیم و برای درست کردن سوپ از آن استفاده کنیم. پیاز و هویج را خیلی ریز خرد می‌کنیم. مواد فوق را به همراه آب مرغ و جوپرک را روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش بیاید و سپس حرارت را ملایم می‌کنیم و در قابلمه را می‌گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد. سپس آرد را دریک پیمانه آب سرد حل می‌کنیم و به همراه ادویه و جعفری به سوپ اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا دوباره به جوش بیاید و بوی خامی آرد برود. در آخر آبلیمو و رب گوجه را به سوپ اضافه می‌کنیم؛ و صبر می‌کنیم تا سوپ جا بیفتد.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)