طرز تهیه سوپ جو با قارچ

طرز تهیه سوپ جو با قارچ

موادلازم:

  1. جو پرک ۱ پیمانه
  2. قارچ خرد شده ۲ پیمانه
  3. هویج ۳ عدد
  4. شیر ۲ پیمانه
  5. سیر ۳ حبه
  6. سینه مرغ ۱ عدد
  7. خامه ۵ قاشق غذاخوری
  8. کره ۲ قاشق غذاخوری
  9. شوید. نمک. فلفل مقدار لازم

طرزتهیه:

برای تهیه سوپ جو با قارچ درون قابلمه‌ای ۵ پیمانه آب بریزید سپس سینه مرغ، جو پرک، نمک و فلفل بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان ۲-۳ ساعت آرام آرام باهم بپزند و جو لعاب بیندازد، در اواسط پخت مرغ می‌توانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید. پس از این مدت زمان و پخت مواد، سینه مرغ را خارج کنید و بصورت مکعبی یا ریش‌ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید سپس کره، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ – ۳۰ دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد (مراقب باشید جو ته نگیرد). پس از آماده شدن سوپ خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید سپس درون کاسه‌های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه تزئین کنید.

نکته‌ها:

اگر می‌خواهید سوپ یکدست باشد می‌توانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ مواد را درون میکسر یا مخلوط‌کن ریخته و بزنید تا تمام مواد باهم مخلوط شده و یکدست شوند. بسته به غلظتی که برای سوپ می‌خواهید، آبی که برای مرغ استفاده می‌کنید می‌تواند کمتر یا بیشتر باشد؛ در صورت تمایل ۱ قاشق شوید خشک را همزمان با شیر اضافه کنید، شیر باید داغ باشد تا سوپ شما بریده بریده نشود.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)