طرز تهیه سورانه
5 فروردین 1403

طرز تهیه سورانه

مواد لازم:

  1. پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذاخوری
  2. رب انار ۲ الی۳ قاشق غذاخوری
  3. روغن زیتون به مقدار لازم
  4. شکر درصورت نیاز
  5. فلفل سیاه به مقدار لازم
  6. گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  7. گیاه سورانه ۱ دسته
  8. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای تهیه سورانه در ابتدا برگهای سورانه را از هم جدا کرده و انتها و سر زرد برگها را با قیچی بگیرید بعد خوب بشوئید. بعد از خشک شدن برگها را به طول ۲ سانتی‌متر قیچی کرده وبا زردچوبه و روغن زیتون کمی تفت دهید. سپس یک الی یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بپزد. در این فاصله گوشت را هم با روغن زیتون کمی تفت دهید و نمک و زردچوبه و فلفل بزنید و گوشت رابه سورانه اضافه کنید تا با هم بپزد ظرف نیم ساعت این غذا درست می‌شود بعد رب انار اضافه کنید و بچشید اگر ترش بود با اضافه کردن شکر چاشنی را خوشمزه تر کنید. آخر پیاز داغ را بریزید و چند جوش که زد شعله را خاموش کنید.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
    پیشنهاد ما
    سوهان رژیمی سمنو

    سوهان رژیمی سمنو

    3.33
    155,000 تومان
    پودر گوجه

    پودر گوجه

    4.2
    35,000 تومان
    پودر فلفل سفید

    پودر فلفل سفید

    4.2
    55,000 تومان
    پودر موز

    پودر موز

    4.2
    45,000 تومان
    پودر هویج

    پودر هویج

    4.2
    35,000 تومان
    پودر پرتقال

    پودر پرتقال

    4.2
    45,000 تومان
    پودر به

    پودر به

    4.2
    45,000 تومان
    پودر توت فرنگی

    پودر توت فرنگی

    4.2
    45,000 تومان
    عرق نعناء ممتاز

    عرق نعناء ممتاز

    4
    110,000 تومان
    مطالب مرتبط