طرز تهیه سورانه

طرز تهیه سورانه

مواد لازم:

  1. پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذاخوری
  2. رب انار ۲ الی۳ قاشق غذاخوری
  3. روغن زیتون به مقدار لازم
  4. شکر درصورت نیاز
  5. فلفل سیاه به مقدار لازم
  6. گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  7. گیاه سورانه ۱ دسته
  8. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای تهیه سورانه در ابتدا برگهای سورانه را از هم جدا کرده و انتها و سر زرد برگها را با قیچی بگیرید بعد خوب بشوئید. بعد از خشک شدن برگها را به طول ۲ سانتی‌متر قیچی کرده وبا زردچوبه و روغن زیتون کمی تفت دهید. سپس یک الی یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بپزد. در این فاصله گوشت را هم با روغن زیتون کمی تفت دهید و نمک و زردچوبه و فلفل بزنید و گوشت رابه سورانه اضافه کنید تا با هم بپزد ظرف نیم ساعت این غذا درست می‌شود بعد رب انار اضافه کنید و بچشید اگر ترش بود با اضافه کردن شکر چاشنی را خوشمزه تر کنید. آخر پیاز داغ را بریزید و چند جوش که زد شعله را خاموش کنید.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)