طرز تهیه آش دنگو

طرز تهیه آش دنگو

مواد لازم:

عدس100گرم، لوبیا چشم بلبلی100گرم، لیزک 100گرم(گیاهی است دارویی که در فصل بهار در استان کهگیلویه و بویراحمد می‌روید)، ماش50گرم، نخود50گرم، گندم50گرم، ادویه، زردچوبه، نمک و آب به مقدار لازم.

طرز تهیه:

برای تهیه آش دنگو در ابتدا آب مورد نیاز را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن گندم را اضافه می‌کنیم (گندم به نسبت مواد دیگر باید زیادتر بپزد و همچنین زمان پخت آن از سایر مواد بیشتر است). بعد از چند دقیقه که گندم پخت، نخود را اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌بندیم و منتظر می‌مانیم تا کاملا پخته شود. بعد از پخت کامل گندم و نخود بقیه مواد را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا مواد کاملا با هم پخته شوند.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)