آش کشکک را این گونه بپزید!

آش کشکک را این گونه بپزید!

مواد مورد نیاز:

  • لوبیا چیتی
  • لوبیا قرمز
  • گوشت خرد شده
  • بلغور
  • نمک
  • فلفل
  • پیاز
  • هلر(holar نوعی از حبوبات است)
  • روغن

طرز تهیه:

برای تهیه آش کشکک لوبیا قرمز و لوبیا چیتی را به همراه گوشت کمی پخته و سس بلغور را به آن اضافه می کنیم ادویه زده و اجازه می دهیم تا خوب جا بیفتد.  و سپس روغن  را به آن اضافه می‌کنیم در تنور گذاشته تا کاملا بپزد. تهیه این آش نیاز به هم زدن دارد تا ته نگیرد!

  • بهتر است لوبیاها و گوشت را پیش از سایر مواد بپزید زیرا معمولا  به زمان بیشتری برای پپختن نیاز دارند تا بلغور! میتوانید گوشت و لوبیای از قبل پخته شده را با هم بکوبید تا حالت خمیری پیدا کند سپس بقیه مواد را به آن اضافه کنید.
  • ادویه این غذا نمک و فلفل است البته می توانید به پیازداغ نعنا هم اضافه کنید!
  • توجه کنید حتما  شب قبل از تهیه آش، لوبیا را خیس کنید و چند مرتبه آب آن را خالی کنید تا نفخ آن گرفته شود.
  • توجه کنید می توانید از پیاز داغ برای تزیین و خوش مزه تر شدن این آش استفاده نمایید.
  • بهتر است بلغور را نیز دو سه ساعت قبل خیس کنید و به نخود در حال پخت اضافه نمایید.
  • لازم به توضیح است که در این آش میتونید از گوشت استفاده نکنید اصلا الزامی به استفاده از گوشت نیست.
ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)