آش کشکک را این گونه بپزید!
مواد مورد نیاز:
- لوبیا چیتی
- لوبیا قرمز
- گوشت خرد شده
- بلغور
- نمک
- فلفل
- پیاز
- هلر(holar نوعی از حبوبات است)
- روغن
طرز تهیه:
برای تهیه آش کشکک لوبیا قرمز و لوبیا چیتی را به همراه گوشت کمی پخته و سس بلغور را به آن اضافه می کنیم ادویه زده و اجازه می دهیم تا خوب جا بیفتد. و سپس روغن را به آن اضافه میکنیم در تنور گذاشته تا کاملا بپزد. تهیه این آش نیاز به هم زدن دارد تا ته نگیرد!
- بهتر است لوبیاها و گوشت را پیش از سایر مواد بپزید زیرا معمولا به زمان بیشتری برای پپختن نیاز دارند تا بلغور! میتوانید گوشت و لوبیای از قبل پخته شده را با هم بکوبید تا حالت خمیری پیدا کند سپس بقیه مواد را به آن اضافه کنید.
- ادویه این غذا نمک و فلفل است البته می توانید به پیازداغ نعنا هم اضافه کنید!
- توجه کنید حتما شب قبل از تهیه آش، لوبیا را خیس کنید و چند مرتبه آب آن را خالی کنید تا نفخ آن گرفته شود.
- توجه کنید می توانید از پیاز داغ برای تزیین و خوش مزه تر شدن این آش استفاده نمایید.
- بهتر است بلغور را نیز دو سه ساعت قبل خیس کنید و به نخود در حال پخت اضافه نمایید.
- لازم به توضیح است که در این آش میتونید از گوشت استفاده نکنید اصلا الزامی به استفاده از گوشت نیست.