طرز تهیه آش شل پتله

طرز تهیه آش شل پتله

مواد لازم:

  1. بلغور ۲۰۰ گرم
  2. سبزی آش نیم کیلو
  3. عدس ۲۰۰ گرم
  4. گوشت با استخوان ۲۵۰ گرم
  5. پیاز سرخ کرده دو قاشق غذاخوری
  6. سیب زمینی ۲۵۰ گرم یا دو عدد
  7. نمک، فلفل، زردچوبه، به میزان
  8. کره یک قاشق غذاخوری
  9. پیاز یا نعنا یا سیر داغ برای تزیین

طرز تهیه:

برای تهیه آش شل پتله در ابتدا گوشت را با پیاز و فلفل و زردچوبه و پیاز سرخ کرده در آب می‌پزیم. بلغور را شسته به همراه عدس به آبگوشت اضافه کرده و با حرارت بسیار کم می‌پزیم زیرا بلغور بسرعت ته می‌گیرد. یک قاشق روغن حیوانی یا کره را نیز به بلغور در حال پخت اضافه می‌کنیم تا بلغور و لپه بپزد. در یک ربع آخر نمک، سبزی خرد شده و سیب زمینی نگینی کوچک را نیز اضافه کرده بهم می‌زنیم. آش که لعاب داد یک قاشق غذاخوری کره را اضافه کرده، آش حاضر است. در صورت تمایل روی آش را ترشی یا نان لواش می‌ریزیم.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)