طرز تهیه آش مصطفی

طرز تهیه آش مصطفی

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

  1. برنج ۲۰۰ گرم
  2. نخود ۱۰۰ گرم
  3. برگ چغندر ۵۰۰ گرم
  4. کشک ۱۵۰ گرم
  5. پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
  6. نعنا خشک، زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای تهیه آش مصطفی در ابتدا نخود را که از شب قبل خیس کرده‌اید با مقداری آب روی حرارت قرار می‌دهید. پس از یک ساعت، برنجی که از قبل خیس کرده‌اید را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا پخته و نرم شود. سپس سبزی برگ چغندر که بیشتر به صورت خشک استفاده می‌شود و آن را خیس نموده‌اید به آش اضافه کنید. هنگامی که سبزی پخته شد، پیاز داغ را به آش بیفزایید. مقداری روغن را در ظرفی روی حرارت قرار دهید، روغن که داغ شد ۱ قاشق زردچوبه بعد ۱ قاشق نعنا خشک را در روغن بریزید و از روی شعله بردارید و سریع به آش در حال جوش اضافه کنید. این کار باعث می‌شود تا آش شما طعم بهتری داشته باشد. کشک در آخر اضافه می‌شود و شعله را خاموش کنید. در پایان مقداری نعنا داغ و پیاز داغ و کشک روی آش ریخته می‌شود.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)