طرز تهیه ارده و عسل خواص تقویت عمومی تقویت مغز و اعصاب و حافظه مفید برای پوکی استخوان مفید برای آلزایمر و کم خونی مواد لازم عسل: دو قاشق غذاخوری ارده سبوس دار یا معمولی: هشت قاشق غذاخوری طرز تهیه ارده و عسل را با یکدیگر مخلوط کرده و آن را به عنوان یک وعده صبحانه، همراه با نان میل کنید. تاریخ: یکشنبه 13 اسفند 1402 - 20:10 نویسنده: لاویگل صفحه: آشپزخانه طب سنتی برچسب: طب سنتی، حکیم خیراندیش، فروشگاه لاویگل، تغذیه سالم، زیبایی، رژیم، چاقی، لاغری، سلامت زنان، سلامت پوست، تغذیه، کاهش وزن، ریزش مو، بهداشتی، ارگانیک، آشپزی، اشپزی، آشپزی آسان، سلامت غذایی، سانت تغذیه روان، سلامت تغذیه مردم، تغذیه در طب سنتی، سلامت غذای کودکان، تغذیه کودک در طب سنتی، سلامت تغذیه کودکان، سلامت تغذیه رشد، سلامت غذا بخوریم، سلامت، سلامت بدن، سلامت مو، آرایشی، تشخیص مزاج، اصلاح مزاج، غذای ارگانیک، غذای ایرانی، آشپزی ایرانی، آشپزی درمانی، درمان با غذا، جوش صورت بازدید: 143