طرز تهیه آش پاچه
مزاج این آش معتدل است و موجب تولید اخلاط مفید در بدن می شود. آش پاچه به افراد بیمار و یا کسانی که دچار شکستگی استخوان هستند توصیه می شود. همچنین توجه داشته باشید که این وعده غذایی برای افراد بلغمی مناسب نیست.
مواد لازم
1 دست پاچه گوسفندی یا گاو
1 لیوان نخود
نصف لیوان برنج
نمک، فلفل، دارچین، زعفران و روغن به مقدار لازم
دستورالعمل تهیه
پاچه را تمیز کرده و خوب بشویید. در مرحله بعد آن را به همراه آب بر روی حرارت قرار دهید و بپزید. در حین پخت کف تشکیل شده روی آن را بردارید. بعد از تمام شدن کف ها، پاچه را از قابلمه خارج کرده و در روغن حیوانی تفت دهید. سپس پیاز، نمک، دارچین، نخود و آب را اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا بپزد. بعد از 1 ساعت برنج را اضافه کنید و وقتی برنج پخت زعفران، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه از روی حرارت بردارید.