طرز تهیه آش پاچه
21 شهریور 1402

طرز تهیه آش پاچه

مزاج این آش معتدل است و موجب تولید اخلاط مفید در بدن می شود. آش پاچه به افراد بیمار و یا کسانی که دچار شکستگی استخوان هستند توصیه می شود. همچنین توجه داشته باشید که این وعده غذایی برای افراد بلغمی مناسب نیست.

مواد لازم 

1 دست پاچه گوسفندی یا گاو
1 لیوان نخود 
نصف لیوان برنج 
نمک، فلفل، دارچین، زعفران و روغن به مقدار لازم 

دستورالعمل تهیه 

پاچه را تمیز کرده و خوب بشویید. در مرحله بعد آن را به همراه آب بر روی حرارت قرار دهید و بپزید. در حین پخت کف تشکیل شده روی آن را بردارید. بعد از تمام شدن کف ها، پاچه را از قابلمه خارج کرده و در روغن حیوانی تفت دهید. سپس پیاز، نمک، دارچین، نخود و آب را اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید تا بپزد. بعد از 1 ساعت برنج را اضافه کنید و وقتی برنج پخت زعفران، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه از روی حرارت بردارید. 

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
    پیشنهاد ما
    سوهان رژیمی سمنو

    سوهان رژیمی سمنو

    3.33
    155,000 تومان
    پودر گوجه

    پودر گوجه

    4.2
    35,000 تومان
    پودر فلفل سفید

    پودر فلفل سفید

    4.2
    55,000 تومان
    پودر موز

    پودر موز

    4.2
    45,000 تومان
    پودر هویج

    پودر هویج

    4.2
    35,000 تومان
    پودر پرتقال

    پودر پرتقال

    4.2
    45,000 تومان
    پودر به

    پودر به

    4.2
    45,000 تومان
    پودر توت فرنگی

    پودر توت فرنگی

    4.2
    45,000 تومان
    عرق نعناء ممتاز

    عرق نعناء ممتاز

    4
    110,000 تومان
    مطالب مرتبط