دستور پخت آش آلو

دستور پخت آش آلو

خواص

آش آلو با دستور بالا، مزاج معتدل دارد و تری‌افزا و لینت‌بخش است و می‌تواند برای عموم افراد، خوراک پائیزه مناسبی باشد. این آش سنتی ایرانی، بسیار مقوی است و به جهت لطافت، پس از هضم، فضولات کمی به‌جا می‌گذارد. دقت کنید که بدون استفاده از رب گوجه و خوردنی‌های غلیظ و لزج مرسوم مانند رشته‌ها، کشک، سیب‌زمینی و… می‌توان غذاهای درجه یکی فراهم آورد که خواص پرشماری برای تندرستی ما دارند. با زنده‌کردن آش‌ها و دیگر خوراک‌های ایرانی، مصرف نان و برنج را کم و روغن‌های مضر را حذف کنیم.

مواد لازم برای ۶ نفر

  • برنج: یک استکان
  • گوشت چرخ‌کرده: نیم کیلو
  • سبزی آش: یک کیلو
  • پیاز: ۳ عدد، لپه: نصف استکان
  • آلوی تازه: ۱ کیلو یا آلوی خشک: ۲۵۰ گرم
  • نمک بدون ید: به مقدار کافی
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل: به مقدار کافی

دستور پخت

  1. پیاز را سرخ کنید و زردچوبه را به آن بیفزایید.
  2. لپه و برنج را با پیاز در آب بریزید و بپزید.
  3. گوشت را با پیاز رنده‌شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و به‌صورت کوفته‌ریزه در آورید.
  4. برنج و لپه که نیم‌پز شدند، سبزی خردشده را در آنها بریزید.
  5. پس از پختن سبزی، کوفته‌ریزه‌ها را به مواد قبلی بیفزایید.
  6. هسته آلوی تازه را بگیرید و در آخر کار بیفزایید و بگذارید آش جا بیفتد. دقت کنید که آلوی خشک را باید زودتر در آش ریخت.
  7. وقتی آش آماده شد، روی آن را با نعناداغ و پیازداغ تزئین کنید.
ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)