دستور پخت آش آلو
6 فروردین 1403

دستور پخت آش آلو

خواص

آش آلو با دستور بالا، مزاج معتدل دارد و تری‌افزا و لینت‌بخش است و می‌تواند برای عموم افراد، خوراک پائیزه مناسبی باشد. این آش سنتی ایرانی، بسیار مقوی است و به جهت لطافت، پس از هضم، فضولات کمی به‌جا می‌گذارد. دقت کنید که بدون استفاده از رب گوجه و خوردنی‌های غلیظ و لزج مرسوم مانند رشته‌ها، کشک، سیب‌زمینی و… می‌توان غذاهای درجه یکی فراهم آورد که خواص پرشماری برای تندرستی ما دارند. با زنده‌کردن آش‌ها و دیگر خوراک‌های ایرانی، مصرف نان و برنج را کم و روغن‌های مضر را حذف کنیم.

مواد لازم برای ۶ نفر

  • برنج: یک استکان
  • گوشت چرخ‌کرده: نیم کیلو
  • سبزی آش: یک کیلو
  • پیاز: ۳ عدد، لپه: نصف استکان
  • آلوی تازه: ۱ کیلو یا آلوی خشک: ۲۵۰ گرم
  • نمک بدون ید: به مقدار کافی
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل: به مقدار کافی

دستور پخت

  1. پیاز را سرخ کنید و زردچوبه را به آن بیفزایید.
  2. لپه و برنج را با پیاز در آب بریزید و بپزید.
  3. گوشت را با پیاز رنده‌شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و به‌صورت کوفته‌ریزه در آورید.
  4. برنج و لپه که نیم‌پز شدند، سبزی خردشده را در آنها بریزید.
  5. پس از پختن سبزی، کوفته‌ریزه‌ها را به مواد قبلی بیفزایید.
  6. هسته آلوی تازه را بگیرید و در آخر کار بیفزایید و بگذارید آش جا بیفتد. دقت کنید که آلوی خشک را باید زودتر در آش ریخت.
  7. وقتی آش آماده شد، روی آن را با نعناداغ و پیازداغ تزئین کنید.
ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
    پیشنهاد ما
    سوهان رژیمی سمنو

    سوهان رژیمی سمنو

    4.05
    155,000 تومان
    پودر گوجه

    پودر گوجه

    4.2
    35,000 تومان
    پودر فلفل سفید

    پودر فلفل سفید

    4.2
    55,000 تومان
    پودر موز

    پودر موز

    4.2
    45,000 تومان
    پودر هویج

    پودر هویج

    4.2
    35,000 تومان
    پودر پرتقال

    پودر پرتقال

    4.2
    45,000 تومان
    پودر به

    پودر به

    4.2
    45,000 تومان
    پودر توت فرنگی

    پودر توت فرنگی

    4.2
    45,000 تومان
    عرق نعناء ممتاز

    عرق نعناء ممتاز

    4
    110,000 تومان
    مطالب مرتبط