طرز تهیه کشک زرد

طرز تهیه کشک زرد

آیا تا کنون درباره کشک خراسانی چیزی شنیده‌اید؟ کشک زرد خراسانی نمونه‌ای از غذاهای محلی خوش طعم و البته پرخاصیت است که در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کشک زرد خشک یابه عبارتی طرز تهیه کشک زرد تربت حیدریه را به شما آموزش دهیم. پس همراه ما باشید.

خواص کشک زرد خراسانی

این کشک که از غذاهای مردم جنوب خراسان است، به صورت پودر زردرنگ خشکی است که از روزگاران کهن بر جای مانده است. گرد خشک آن برای تهیه نوعی کله جوش یا حریره، با گوشت قورمه یا بدون آن، در فصل فراوانی شیر تهیه می گردد و برای روزهای سرد زمستان ذخیره می شود.

در خراسان کشک زرد را با ماست گوسفند درست می کنند. حریره بدون گوشت را می توان به عنوان سوپ پیش از غذای اصلی مصرف کرد. ترید کشک زرد با گوشت قورمه نوعی غذای اصلی است. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه کشک زرد مشهدی را برای شما خواهیم گفت.

مواد لازم کشک زرد مشهدی

  • سیر: 1-2 عدد
  • کشک و روغن: به میزان لازم
  • پیاز و سیب زمینی متوسط: هرکدام یک عدد
  • گوجه فرنگی متوسط: 2عدد
  • زردچوبه، فلفل، نمک: به مقدار دلخواه

طرز تهیه کشک زرد خراسانی

  • برای دست کردن کشک زرد خراسانی ابتدا روغن را در ماهیتابه ریخته و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود.
  • سیب زمینی را نگینی خرد کرده و به آن اضافه کنید.
  • بعد گوجه خرد شده و ادویه ها را نیز اضافه کنید
  • در آخر کشک را به میزان لازم و کم کم در قابلمه می ریزیم و آب جوشیده به آن اضافه کرده و صبر می کنیم سیب زمینی آن کاملا نرم شود.
  • 20 دقیقه قبل از سرو سیر را اضافه نمایید. به همین راحتی کشک زرد خراسانی شما آماده است.
  • می توانید کمی نعنا داغ برای تزئین کشک زرد خراسانی استفاده کنید.
ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)