دستور پخت آش سیرابی

دستور پخت آش سیرابی

مواد لازم

  • سیرابی ۱ دست
  • نخود
  • لوبیا
  • گندم
  • جو
  • عدس
  • ماش و برنج هر کدام نصف لیوان
  • سبزی آش نیم کیلو
  • پیاز کوچک ۲ عدد
  • سیر ۳-۴ حبه
  • نمک و ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. سیرابی را تمیز شسته و خرد کنید و با سیر و پیاز و ادویه بگذارید بپزد.
  2. بعد از ۲-۳ ساعت، نخود، لوبیا، گندم و جو را اضافه کرده و بگذارید باهم بپزند.
  3. پس از ۳ ساعت دیگر، عدس، ماش، برنج و سبزی را هم اضافه کرده بگذارید ۲ یا ۳ ساعت دیگر بپزند و کاملا آش جا بیفتد.
  4. پیاز دیگر را خرد کرده و سرخ کرده و به آش اضافه کنید.
  5. نمک و فلفل آش را اندازه کرده و آش را در ظرف مناسب بکشید و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید.

توصیه ها

  • بعد از خوردن کله پاچه تشنگی به فرد دست می دهد ولی تا ۳ ساعت پس از خوردن آن، از مصرف آب باید اجتناب کرد و برای رفع تشنگی چند دانه انگور بدون پوست بخورید.
  • تا زمانی که کاملا گرسنه نشده اید کله پاچه نخورید و قبل از سیر شدن سفره را ترک نمایید. اگر این کار را نکنید پس از ۱-۲ ساعت دچار احساس سنگینی شدید، اضطراب، بی خوابی و تنگی نفس خواهید شد.
  • بهترین وقت برای خوردن کله پاچه، روزهای سرد زمستان است که هضم در این روزها قوی تر است.
ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)