طرز تهیه آش کدو تنبل
مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | آش کدو تنبل برای تقویت عمومی و بینایی ، مفید برای پوست ، ملیّن ، خون ساز ، تقویت امور جنسی مفید است. | ||
مواد لازم |
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد متوسط سبزی آش خرد شده : شش پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، آویشن : به میزان لازم کدو تنبل یا کدو خورشتی : چهار پیمانه |
||
روش تهیه | یرای تهیه آش کذو تنبل ، حبوبات را از قبل خیس می کنیم. کدوها را به صورت نگینی خرد می کنیم. بعد عدس، ماش، برنج و سبزی را به همراه آب و مقداری نمک و فلفل، زنجبیل و زردچوبه می پزیم. پیاز را با روغن کنجد وکمی رد چوبه و ادویه تفت می دهیم، پس از آن کدو تنبل یا کدو خورشتی را اضافه کرده و تفت می دهیم (بنا به فصل مورد نظر از کدو تنبل یا کدو خورشتی استفاده می کنیم). پس از آن پیاز و کدو را هل مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل، در هنگام صرف غذا می توان از پودر آویشن نیز استفاده کرد. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |