طرز تهیه آش هویج و جو

طرز تهیه آش هویج و جو

مواد لازم برای ۴ نفر:

  1. نخود: نصف پیمانه
  2. بلغور: ۲ پیمانه
  3. پیاز داغ :۳ قاشق غذاخوری
  4. گوشت چرخ رده: ۲۰۰ گرم
  5. فلفل، نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  6. کشک به میزان لازم
  7. هویج خرد شده ۲ عدد

طرز تهیه:

  • برای تهیه آش هویج و جو در ابتدا نخودها را از دو روز قبل خیس کرده و سپس آن را جداگانه می‌پزید.
  • سپس بلغور و هویج خردشده را نیز جدا پخته و به نخود پخته شده اضافه می‌کنید و مواد تهیه شده را با دمای ملایم جوشانده و بطور مرتب هم می‌زنید تا لعاب بیندازد.
  • مقداری پیاز داغ را با گوشت تفت داده و پس از اضافه کردن نمک، فلفل و زردچوبه، آن را به آش اضافه کنید. در این آش بهتر است کشک قبل از بردن غذا سر سفره به آن اضافه شود.
ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)