طرز تهیه آش هویج و جو
4 فروردین 1403

طرز تهیه آش هویج و جو

مواد لازم برای ۴ نفر:

  1. نخود: نصف پیمانه
  2. بلغور: ۲ پیمانه
  3. پیاز داغ :۳ قاشق غذاخوری
  4. گوشت چرخ رده: ۲۰۰ گرم
  5. فلفل، نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  6. کشک به میزان لازم
  7. هویج خرد شده ۲ عدد

طرز تهیه:

  • برای تهیه آش هویج و جو در ابتدا نخودها را از دو روز قبل خیس کرده و سپس آن را جداگانه می‌پزید.
  • سپس بلغور و هویج خردشده را نیز جدا پخته و به نخود پخته شده اضافه می‌کنید و مواد تهیه شده را با دمای ملایم جوشانده و بطور مرتب هم می‌زنید تا لعاب بیندازد.
  • مقداری پیاز داغ را با گوشت تفت داده و پس از اضافه کردن نمک، فلفل و زردچوبه، آن را به آش اضافه کنید. در این آش بهتر است کشک قبل از بردن غذا سر سفره به آن اضافه شود.
ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
    پیشنهاد ما
    سوهان رژیمی سمنو

    سوهان رژیمی سمنو

    3.33
    155,000 تومان
    پودر گوجه

    پودر گوجه

    4.2
    35,000 تومان
    پودر فلفل سفید

    پودر فلفل سفید

    4.2
    55,000 تومان
    پودر موز

    پودر موز

    4.2
    45,000 تومان
    پودر هویج

    پودر هویج

    4.2
    35,000 تومان
    پودر پرتقال

    پودر پرتقال

    4.2
    45,000 تومان
    پودر به

    پودر به

    4.2
    45,000 تومان
    پودر توت فرنگی

    پودر توت فرنگی

    4.2
    45,000 تومان
    عرق نعناء ممتاز

    عرق نعناء ممتاز

    4
    110,000 تومان
    مطالب مرتبط